ДУ "ЗДО (ясла-садок) №1/128 (м. Київ) НПУ"
м. Київ

Новини

Шановні батьки, зверніть увагу!

Де і як можна оформити доплату багатодітній родині

     Урядовим рішенням з метою покращення матеріального стану багатодітних сімей, створення належних умов для виховання дітей, які виховуються в таких сім’ях, запроваджено новий вид соціальних виплат –  допомога на дітей, які виховуються у багатодітних сім’ях. Згідно Постанови Кабінету Міністрів України №250 від 13.03.2019 р. багатодітні сім’ї , що проживають на території країни матимуть право на отримання допомоги.

     Від 1 квітня 2019 року уряд виплачуватиме батькам на кожну третю і наступну дитину щомісяця 1 700 гривень. Виплати здійснюватимуться доти, поки дитині не виповниться 6 років. У разі коли в сім’ї одночасно народилося двоє і більше дітей, внаслідок чого сім’я набула статусу багатодітної, виплата допомоги буде здійснюватися на кожну таку дитину.

     Для оформлення грошової доплати необхідно надати наступні документи:

заява одного з батьків;

посвідчення батьків багатодітної сім’ї (копія з пред’явленням оригіналу) та посвідчення дитини з багатодітної сім’ї (копія з пред’явленням оригіналу);

свідоцтв про народження всіх дітей (копії з пред’явленням оригіналів).

     Прийом пакету документів та грошові виплати здійснює Управління праці та соціального захисту населення адміністрації відповідного району міста чи області, де зареєстрована багатодітна сім’я.

При Національній поліції України функціонує Державна установа «Заклад дошкільної освіти (ясла-садок) №1/128

(м. Київ) Національної поліції України», який знаходиться в місті Києві по вул. Академіка Богомольця 8А. Заклад працює з 8.00 до 20.00 з понеділка по п'ятницю.

 Директор Стадник Людмила Іванівна,

тел. 097 908 90 90, буде дуже рада бачити Ваших дітей та онуків.

Оголошується набір дітей на новий начальний рік

 

Логін: *

Пароль: *